Από 14.880 ευρώ το νέο Skoda Scala

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αναμένεται στην Ελλάδα το Skoda Scala (οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει) που λάνσαρε πανευρωπαϊκά η τσέχικη μάκρα. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Skoda στα πεντάθυρα hatchback, λανσαρίστηκε με το σλόγκαν Simply Surprising, θέλοντας να δώσει έμφαση στα πρωτόγνωρα δυναμικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που φέρνει το νέο αυτοκίνητο στην κατηγορία.

Σε πλήρη αντιστοιχία, η ανακοίνωση των προτεινόμενων τιμών λιανικής του μοντέλου από την KOSMOCAR-SKODA σίγουρα συνοδεύεται από το επιφώνημα Simply Amazing! Το ολοκαίνουργιο SKODA SCALA, στην έκδοση εξοπλισμού ACTIVE, με τον εγνωσμένης αξίας TSI κινητήρα βενζίνης του Group, των 1.000 κ.εκ. με ισχύ 95 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 14.880 €!

Αν και πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση του μοντέλου, η ACTIVE έχει πλουσιότατο εξοπλισμό. Ενδεικτικά, ανάμεσα σε άλλα, αξίζει να αναφερθούν τα εξής στοιχεία:

Αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί εμπρός & κεφαλής τύπου κουρτίνας

Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου “FRONT ASSIST” με “City Emergency Brake” (αυτόματη πέδηση) και “Pedestrian Protection” (σύστημα αναγνώρισης πεζών)

Σύστημα διατήρησης λωρίδας “LANE ASSIST”

Σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call & υπηρεσίες πρόληψης

LED φώτα ημέρας & πορείας, LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες και πίσω φώτα LED

Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό 

Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες                                  

Air conditioning με φίλτρο γύρης

Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας

Ηχοσύστημα Πολυμέσων “SWING” με οθόνη αφής 6,5″ HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH

Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας

Το SKODA SCALA προσφέρεται και στις πιο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις AMBITION και STYLE. Χαρακτηριστικά, η AMBITION διαθέτει εκτός άλλων, επιπλέον της ACTIVE, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου, ζάντες αλουμινίου 16” και προβολείς ομίχλης ενώ στην κορυφαία από επίπεδο εξοπλισμού έκδοση STYLE, περιλαμβάνονται επιπλέον των προηγουμένων πίσω φώτα “Top LED” με δυναμικά φλας, το πακέτο “Image” το οποίο περιλαμβάνει το επιμηκυμένο πίσω τζάμι με αεροτομή και μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17”, sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου, κεντρικό κλείδωμα θυρών με σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς το κλειδί (ΚESSY), “CLIMATRONIC” – ηλεκτρονικά ελεγχόμενος 2-ζωνικός κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας, αισθητήρα βροχής & λειτουργίας φώτων, σκούρα πίσω τζάμια (SUNSET) και πολλά άλλα.