Με 149 ευρώ το μήνα, παίρνεις το Micra IG-T 100PS

Αν σκεφτόσουν να αγοράσεις το Micra με τον νέο, 1.000άρη κινητήρα των 100 ίππων, η Nissan σε… βοηθάει να το πάρεις απόφαση. Με νέα προσφορά που “τρέχει” αυτές τις ημέρες στις εκθέσεις της ιαπωνικής μάρκας στην Ελλάδα, μπορείς πλέον να το αποκτήσεις με δόση 149 ευρώ το μήνα!

Ρίχνοντας μια ματιά στο site της Nissan, ή με μια επίσκεψη σε κάποια έκθεση του δικτύου της μάρκας, θα διαπιστώσεις ότι η προσφορά αφορά το Micra IG-T 100PS. Το Micra, διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις κινητήρων :   ατμοσφαιρικός  βενζίνης  1.0 λίτρου με 71PS από 12.690€,  turbo βενζίνης 1.0 λίτρου  100PS και 117PS από 14.290€ και 15.890€ αντίστοιχα, καθώς  turbodiesel 1.5 λίτρων ισχύος 90PS, από 15.190€.  Τα νέα υπερτροφοδοτούμενα κινητήρια σύνολα βενζίνης που είναι διαθέσιμα στο Nissan MICRA, αντιπροσωπεύουν ότι πιο φρέσκο σε τεχνολογία. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους οδηγούς  τον καλύτερο συνδυασμό επιδόσεων και απόδοσης, διατηρώντας το κόστος λειτουργίας του οχήματος στο ελάχιστο. Πρόκειται για ιδιαίτερα ελκυστικές  επιλογές αγοράς, έναντι βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία B.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο χιλιάρι μοτέρ, ισχύος 100 PS, αυτό προσφέρει ακόμα καλύτερη απόκριση και επιτάχυνση, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό,  σε σύγκριση με ένα συμβατικό CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step,  προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου. 

Το MICRA με το κιβώτιο Xtronic είναι το τέλειο αυτοκίνητο για αστικά περιβάλλοντα με πυκνή κυκλοφορία, χάρη στις εξαιρετικές οδηγικές του ικανότητες. Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, καθιστά την οδήγηση πολύ εύκολη και χαλαρωτική και είναι ένας πραγματικά πολύτιμος συνεργάτης σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας.

Κατά τα λοιπά, είτε πρόκειται για ευέλικτη οδήγηση σε αστικό περιβάλλον, είτε σε ανοικτό δρόμο, το Nissan Micra είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Σχεδιασμένο ειδικά για τους ευρωπαϊκούς δρόμους, το Micra είναι ένα ευέλικτο, τεχνολογικά προηγμένο και συναρπαστικό αυτοκίνητο που αποπνέει  αίσθημα ασφάλειας, χάρη στην άνετη και προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά του. Το MICRA είναι  ο τέλειος συνδυασμός για τον νέο ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου της κατηγορίας B-hatchback.