Μεγαλώνει το δίκτυο της Eurorepar στην Ελλάδα

Μεγαλώνει διαρκώς το δίκτυό της στην Ελλάδα η εταιρεία EURO REPAR CAR SERVICE. Μόλις τον Μάιο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεότερου συνεργείου τους, το οποίο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, Ευσταθίου Λάμψα 45 και Μ. Χατζηκωνσταντή και φέρει την επωνυμία ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ.΄

Η εταιρεία, η οποία στη χώρα μας εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη, έχει στρατηγικό στόχο να υπερδιπλασιάσει το δίκτυο των 4.000 συνεργείων που διαθέτει σήμερα σε όλη την Ευρώπη, φτάνοντας τα 10.000 σημεία έως το τέλος του 2021.

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη αυτή ακολουθεί αντίστοιχους ρυθμούς καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετρά ήδη 4 σημεία και συνεχίζει την αξιολόγηση νέων συνεργατών.

Στα εγκαίνια του καταστήματος έδωσαν το παρόν – μεταξύ άλλων στελεχών του Ομίλου Συγγελίδη – και οι Musy Christophe, Executive Vice President  Aftersales για την  Ευρωπαϊκή αγορά, Sylvie Layec ,Senior Vice President  Aftersales  για την  Ευρωπαϊκή αγορά και Brice Beneteau, Υπεύθυνος Aftersales για την Ελληνική αγορά.

Με την αξιοπιστία του Ομίλου PSA και του Ομίλου Συγγελίδη, το δίκτυο συνεργείων για την επισκευή και συντήρηση όλων των μαρκών EURO REPAR CAR SERVICE αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά!

*Στη φωτογραφία από τα εγκαίνια του νέου σημείου της Eurorepar στην Ελλάδα, διακρίνονται:
Christophe Musy, Executive Vice President Aftersales για την ευρωπαϊκή αγορά, 
Sylvie Layec, Senior Vice President  Aftersales  για την  ευρωπαϊκή αγορά,
Διονύσιος Ντάσιος,
Κωνσταντίνος Ντάσιος,
Ανδρέας Γιορμετάκης, Διευθυντής ανταλλακτικών Αiglon ΑΒΕΕ
Γιώργος Κηλάδης, Διευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης Αiglon ΑΒΕΕ,
Brice Beneteau  Υπεύθυνος After sales για την ελληνική αγορά