Με 4 χρόνια εγγύηση, service, οδική το Jeep Compass

To Jeep Compass, το γνωρίσαμε, το οδηγήσαμε εντός δρόμου, το πετάξαμε στη λάσπη και το χώμα. Τώρα, το C-SUV της Jeep, το οποίο περηφανεύεται ότι φέρει τον αυθεντικό χαρακτήρα της θρυλικής αμερικανικής μάρκας, γίνεται πιο ευέλικτο στην απόκτηση, αλλά και τη συντήρησή του στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί αποκτά ένα μοναδικό εμπορικό πρόγραμμα, με έμπνευση από τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας.

Ως ένα ξεχωριστό, στιβαρό, με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep Compass δεν έχει “μόνο” έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα που προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και κορυφαία ασφάλεια σε κάθε διαδρομή. Γιατί αυτός ο χαρακτήρας του, έρχεται να ενισχυθεί από το εμπορικό πρόγραμμα 4×4 της FCA Greece.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά προνομίων που κάνουν ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά του μοντέλου και παράλληλα εγγυώνται ότι ο αγοραστής θα απολαύσει το Compass με τη μέγιστη δυνατή άνεση και ασφάλεια. Συγκεκριμένο το πρόγραμμα 4×4 του Compass περιλαμβάνει:

4 χρόνια Δωρεάν Service

4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης

4 χρόνια Οδική Βοήθεια

Δες εδώπώς είναι να παίζεις στο χώμα και τη λάσπη με το Jeep Compass

Παράλληλα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Jeep Compass με πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ.

Το Jeep Compass είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και Diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτια και βέβαια κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς.