Όταν συγκεντρώθηκε ένας… στρατός από Nissan GT-R

Μια στρατιά από Nissan. Όλα, με το θρυλικό λογότυπο R. Skyline, GT-R, όλες οι γενιές, σε όλα τα specs που έχει παραχθεί, παλιά και ολοκαίνουρια, πολιτικά και αγωνιστικά, σε εργοστασιακή κατάσταση, ή με aftermarket tuning στο βαθμο που… δεν πάει άλλο.

Συγκεντρωμένα, το ένα δίπλα από το άλλο, με παλιούς μηχανικούς της ιαπωνικής μάρκας, ανθρώπους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνει ο Godzilla αυτό που είναι σήμερα. Και δίπλα, μια πίστα, με τα GT-R να ουρλιάζουν, επιτιθέμενα σε στροφές και ευθείες. Για τους φαν του Nissan GT-R, αυτό είναι ο παράδεισος.

Godzillas, διαφορετικών γενεών, έτοιμοι για επίθεση στην πίστα

Κι όμως, δεν χρειάζεται να… ονειρεύεσαι ότι κάπου, ίσως να υπάρχει ένα φανταστικό μέρος που μπορείς να τα ζήσεις όλα αυτά. Ο παράδεισος των GT-R (γνωστός και ως “Γκοτζιλοπαράδεισος“) είναι επί Γης. Φέτος, ήταν στην διάσημη πίστα του Fuji, στην Ιαπωνία.

Εκεί, στην πίστα του  Fuji Speedway, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες ιδιοκτήτες, θαυμαστές, καθώς και βελτιωτές θρυλικών Nissan GT-R τον περασμένο μήνα για να εκθέσουν τα πολύτιμα αυτοκίνητά τους.

“GT-R; Καθίστε δίπλα στον παππού, να σας πει μια ιστορία”…

Και όχι μόνο, αφού σκοπός ήταν και να μοιραστούν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους, με τη διαρκώς γιγαντούμενη κοινότητα φίλων του GT-R. Γιατί, ίσως να μην υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στον κόσμο που να έχει τόσο ευρύ fan club.

Η συγκεκριμένη μονοήμερη γιορτή, το R’s Meeting, φιλοξενείται από ένα δημοφιλές τοπικό ιαπωνικό περιοδικό για το GT-R. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τωρινούς αλλά και παλαιότερους μηχανικούς του Nissan GT-R.

Η πιο πρόσφατη γενιά του φοβερού και τρομερού GT-R. Και, δίπλα, ένα παιδικό Γκοτζιλάκι

Με τους ανθρώπους δηλαδή που ανέπτυξαν το εμβληματικό μοντέλο της Nissan, αλλά και να θαυμάσουν στην πίστα μια “παρέλαση” όλων των γενεών του GT-R.

Η ευκαιρία να δεις ένα Nissan GT-R LM είναι μάλλον σπάνια, αν όχι μοναδική

Οι ιδιοκτήτες των GT-R είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους  μέσα στην πίστα του Fuji, “απελευθερώνοντας” την τρομακτική τους ισχύ.

Τα Nissan GT-R σε ένα από τα φυσικά τους μέρη, την πίστα

Το 2019, σηματοδοτεί την 50η επέτειο από τη δημιουργία του  GT-R, γεγονός που έκανε αυτή τη γιορτή πραγματικά ξεχωριστή.