H Porsche άνοιξε κατάστημα στο Golden Hall

Ποιος είπε ότι τα χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι βαρετά; Ακόμα και αυτός που το… τόλμησε, θα αλλάξει γνώμη. Ή, τουλάχιστον αυτό προσδοκά η επίσημη εισαγωγέας της Porsche στην Ελλάδα,Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., δημιουργώντας κατάστημα της μάρκας στο εμπορικό κέντρο Golden Hall! 

Η Μοτοδυναμική,υλοποιώντας μια νέα, δυναμική πολιτική, δημιούργησε το πρότυπο “Porsche Now” experience store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, στην ολοκαίνουργια πτέρυγα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.  H εισαγωγική εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τα κεντρικά γραφεία της Porsche Central and Eastern Europe, καθώς είναι το πρώτο “Porsche Now” που ανοίγει στις 26 χώρες της περιοχής.

Το “Porsche Now” experience store, φιλοδοξεί  να αποτελέσει σημείο συνάντησης των φίλων του brand , να προσελκύσει νέο κοινό και να φέρει σε άμεση επαφή τους επισκέπτες του εμπορικού πολυχώρου με την πλούσια ιστορία και το DNA της Porsche.    

Σε ένα χαλαρό, φιλόξενο και διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, το “Porsche Now” experience store ήρθε για να συνδέσει την ιδέα του μελλοντικού sport αυτοκινήτου στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός νέου τρόπου ζωής.