Ποια είναι η Μαριαλένα Παυλή ;

Ένα νέο όνομα, που άρχισε να γίνεται γρήγορα ευρέως γνωστό μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, είναι αυτό της Μαριαλένας Παυλή. Η Μαριαλένα, είναι 19 ετών με καταγωγή απο τη Λέσβο. Σπουδάζει στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απο την ηλικία των 14 ετών, με επιρροή απο τον πατριό της, Γιάννη Γιώτη ο οποίος συμμετάσχει σε αγώνες rally, η Μαριαλένα άρχισε να ασχολείται με το κόσμο των καρτ, μίας ήταν ακόμα μικρή για να συμμετέχει σε κάποια αυτοκινητιστική διοργάνωση. Η πρώτη συμμετοχή της σε κάποια αγωνιστική διοργάνωση, έγινε το 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ήρθε 5η στη Γενική Κατάταξη. Το 2017, συμμετέχοντας και πάλι στον ίδιο θεσμό, τερμάτησε 6η στη Γενική Κατάταξη.

Η Μαριαλένα, έχει επίσης λάβει μέρος απο το 2016 μέχρι και σήμερα, στο PICK Patras. Ωστόσο, όντας πλέον ενήλικη, επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια διοργάνωση αυτοκινήτου, με κατεύθυνση κάπως διαφορετική απο αυτή του πατριού της, συμμετέχοντας στη διοργάνωση “Peter Auto”, με μία Alfa Romeo GT2000 Veloce, με την ομάδα “V Team Project”, που εδρεύει στο San Marino. Η Μαριαλένα, θα προσπαθήσει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 4 απο τους 8 συνολικά αγώνες, που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε διάφορες πίστες ανά την Ευρώπη, όπως το Spa, το Le Mans, το Circuit Paul Ricard και άλλες.

Παράλληλα, για προπόνηση, θα συμμετάσχει και σε αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει τα καρτ, το τετράτροχο που της δημιούργησε την αγάπη για τους αγώνες και τη ταχύτητα.

Η Μαριαλένα, θα μας μεταφέρει τις εμπειρίες της απο τους αγώνες που θα συμμετάσχει, απο τη σκοπιά του οδηγού, μέσα απο τις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν στο TopSpeed, γεγονός που μας τιμά ιδιατέρος και σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μας ταξιδέψουν σε διάφορους αγώνες ανα την Ευρώπη, μέσα απο το cockpit μίας Alfa Romeo GT2000 Veloce.

Αυτή είναι η Μαριαλένα Παυλή και θα ακολουθήσουν πολλές ενδιαφέρουσες inside σκοπιές κατά τη διάκρεια της χρονιάς. Καλή επιτυχία Μαριαλένα !