Τα Jeep μπαίνουν στη πρίζα

Με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των νέων της plug-in hybrid μοντέλων, Renegade και Compass, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου, η Jeep εγκανιάζει μία νέα σελίδα στην ιστορία της, ξεκινώντας και αυτή τη μετάβαση της στον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

Εστιάζοντας στη μείωση τόσο της κατανάλωσης, όσο και των εκπομπών ρύπων, η Jeep δημιούργησε το σύστημα “4xe“, με το οποίο αξιοποιεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την τεχνολογία plug-in hybrid, χωρίς να αλλοιώνει ούτε το χαρακτήρα, ούτε τις δυνατότητες των μοντέλων της.

Η τεχνολογία “4xe“, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες για κίνηση εκτός δρόμου, στα ήδη ικανότατα Renegade και Compass, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας που δίνει μετάδοση στους πίσω τροχούς, καθώς παρέχει μεγάλη ροπή ανεξαρτήτως ταχύτητας (όντας ηλεκτροκινητήρας), γεγονός που βοηθά σημαντικά το κινητήρα εσωτερικής καύσης (που δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς).

Επιπλέον, η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, σημαίνει πως τα plug-in hybrid μοντέλα, θα μπορούν να κινούνται με ελάχιστο θόρυβο και μηδενικούς ρύπους. Τα λανσάρισμα των δύο νέων μοντέλων στην ελληνική αγορά, αναμένεται τον Ιούνιο, με τα δύο αυτοκίνητα να εκπέμπουν σε συνδυασμένο κύκλο κίνησης, κάτω απο το όριο των 50γρ./CO2 ανά χιλιόμετρο.

Περισσότερες πληροφορίες, γύρω απο τα δύο αυτά μοντέλα, μπορείτε να βρείτε στο ειδικό για αυτά site της Jeep, πατώντας εδώ