Ήρθε το νέο Golf στην Ελλάδα, από 20.500 ευρώ

Σε δύο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, τις Life και Style, με στάνταρ τον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Volkswagen Golf. Το μοντέλο που δημιούργησε μία ολόκληρη κατηγορία, την «κατηγορία Golf», ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα και είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία, με τιμές από 20.500 € για το Golf 1.0 TSI 110 PS, στην έκδοση Life. 

Η όγδοη γενιά του παγκόσμιου best-seller, που έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια μονάδες μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζεται από ψηφιακή εσωτερική αρχιτεκτονική που ανοίγει μια νέα διάσταση διαισθητικής λειτουργίας. 

Διαθέτει υποβοηθούμενη οδήγηση που λειτουργεί μέχρι και τα 210 χλμ./ώρα ενώ οι πέντε υβριδικές εκδόσεις κινητήρων φέρνουν μία επανάσταση εξηλεκτρισμού. 

Το μοντέλο της Volkswagen διατίθεται, εκτός του 1,0 με κινητήρες βενζίνης 1,5 TSI 130 και 150 ίππων με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, πετρελαίου 2,0 λίτρων με 150 ίππους (DSG κιβώτιο) και mild hybrid με τον 1,5 TSI με 150 ίππους και με το DSG κιβώτιο. 

Το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός ψηφιακού πίνακα οργάνων 10 ιντσών και συστήματος Infotainment με οθόνη αφής 8,25 ιντσών σε μία ενιαία μονάδα, στο βασικό μάλιστα εξοπλισμό του νέου Golf, είναι ένα μόνο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας του μοντέλου.

Με τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδηγού IQ.Drive της Volkswagen, στο βασικό εξοπλισμό, το νέο Golf γίνεται το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του στην ασφάλεια και την άνεση. 

Το Golf διατίθεται στην Ελλάδα σε δύο πολύ πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, τις Life και Style. Ως στάνταρ διατίθεται ο πίνακας οργάνων των 10 ιντσών με οθόνη 8,25 ιντσών για το infotainment, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. 

Επίσης διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, μεταξύ των οποίων λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών, XDS ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, αισθητήρες φωτεινότητας, αυτόματο κλιματισμό, εσωτερικό φωτισμό ambient 10 χρωμάτων, επαγωγική φόρτιση κινητού τηλεφώνου κ.α.