INSPIRËD BY YOU ALL, υπογράφει η Citroen

Με την μετάβαση της στην εποχή των αμοιγώς ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων, η Citroen λανσάρει ένα νέο slogan το οποίο θα χρησιμοποιεί σε κάθε προωθητική ενέργεια των νέων αυτών μοντέλων. Είναι η νέα εταιρική της υπογραφή : ” INSPIRËD BY YOU ALL “.

Απο την Traction Avant, το 2CV και την Type H, μέχρι και τη σημερινή γενιά SUV της σειράς Aircross, η Citroen ανέκαθεν υποστήριζε και ακολουθούσε την εξέλιξη της κοινωνίας, πέρα απο αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Για αυτό, απο το 2017, υπογράφει τη κάθε δράση της, με το motto “Inspired By You”.

Απο το 2020, προκειμένου να “επισημάνει” οτι πρόκειται για κάποιο ηλεκτρικό ή plug-in hybrid μοντέλο, θα χρησημοποιεί διαλυτικά πάνω απο το γράμμα “e” στα ηλεκτρικά και το γράμμα “h” στα plug-in hybrid. Επιπλέον, αλλάζει το τρόπο που γράφει το “Inspired By You”, κάνοντας το “INSPIRËD BY YOU ALL“, προκειμένου να επισημάνει τη προσπάθεια της να δημιουργήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσιτά σε όλους, όπως έκανε και πριν απο 100 χρόνια, όταν προσπαθούσε να κάνει το αυτοκίνητο προσιτό σε όλους.



Η νέα αυτή υπογραφή, θα είναι διεθνούς κλίμακας, με το 1ο απο τα 6 μοντέλα που δούμε μέσα στο 2020, το Hybrid C5 AIRCROSS SUV, να είναι το μοντέλο που λανσάρει αυτή τη νέα εταιρική υπογραφή. Περισσότερα σχετικά με το επόμενο νέο μοντέλο αυτής της γκάμας, πρόκειται να δούμε στις 27 Φεβρουαρίου.