Το νέο Nissan Juke έτρεξε στο 6th Lycabettus Run

Στις ομορφιές του φυσικού τοπίου και τους αθλητές που “διαφημίζουν” έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, στον καθιερωμένο, πια, αγώνα δρόμου του Λυκαβηττού, την παράσταση έκλεψε το official course car.

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Nissan JUKE που, με το ξεχωριστό του στυλ, έδωσε ακόμα περισσότερο χρώμα στην εναλλακτική διοργάνωση τρεξίματος 6th Lycabettus Run, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία.

Από νωρίς, πλήθος δρομέων βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων, δίνοντας ένα ζωηρό ρυθμό στην εκδήλωση, παρά τη συννεφιά του καιρού.

Το νέο Nissan JUKE βρέθηκε στην εκκίνηση του αγώνα, ως official course car, όπου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του περιφερειακού Λυκαβηττού, παρέμεινε στον χώρο της εκκίνησης, για να μπορέσουν να το θαυμάσουν από κοντά όλοι οι δρομείς του 6th Lycabettus Run.

Το ολοκαίνουργιο Nissan JUKE επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των compact crossovers με ισχυρή προσωπικότητα, περισσότερες επιδόσεις και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη στα compact crossovers, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, μέσω της ξεχωριστής προσωπικότητάς του, η επόμενη γενιά του Nissan JUKE ήρθε για να “ταράξει” και πάλι τα νερά της κατηγορίας του. Απολαυστικό, όπως πάντα στην οδήγηση, το ολοκαίνουργιο JUKE προσφέρει νέα επίπεδα από πλευράς επιδόσεων και τεχνολογιών, με το “μανδύα” ενός εντυπωσιακού και ακόμα πιο άνετου πλαισίου crossover.

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το Nissan JUKE ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αγοραστών, χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Η επόμενη γενιά του JUKE, έρχεται για να προσελκύσει εκείνους τους οδηγούς που εκτιμούν το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τις επιδόσεις, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα, στην κατηγορία των crossovers.

Με το ProPILOT και την κορυφαία συνδεσιμότητα, το JUKE φέρνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

To Nissan JUKE επιστρέφει με την μοναδική του ταυτότητα, ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών.

Στιγμιότυπα από την εκκίνηση του 6th Lycabettus Run μπορείς να δεις εδω.