Ένα εμπόδιο, στο όνειρο της Μαριαλένας

Πριν μερικούς μήνες, στη πρώτη επικοινωνία μας με τη Μαριαλένα (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ), είχαμε τη χαρά και τη τιμή, να την έχουμε στην ομάδα του TopSpeed, όπου και θα μας μετέφερε την εμπειρία της απο τη θέση του οδηγού, για τη συμμετοχή της στου αγώνες κλασσικού αυτοκινήτου, του θεσμού “Peter Auto”.

Έπειτα, η ίδια μας μίλησε για τη πορεία της στο χώρο των κάρτ (μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ), απο την αρχή μέχρι και το σήμερα.

Πριν μερικές μέρες ωστόσο, η Μαριαλένα μας επικοινώνησε οτι δυστυχώς, δε κατάφερε να κλείσει τη συμμετοχή της στο θεσμό. Η ίδια συγκεκριμένα μας λέει “Ένας στόχος, είναι ένα όνειρο με προθεσμία.Πάντα μπορείς να ορίσεις ένα καινούργιο στόχο ή να ονειρευτείς ένα καινούργιο όνειρο. Η προθεσμία για τη συμμετοχή μου στους αγώνες κλασσικού αυτοκινήτου “Peter Auto”, έληξε. Η αναζήτηση χορηγιών δε σταμάτησε μέχρι τη τελευταία στιγμή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καλυφθεί το αναγκαίο ποσό για τη συμμετοχή. Τώρα, επικεντρώνομαι στις προπονήσεις μου για τη συμμετοχή στο θεσμό “Dirt Games”, με το πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου, στη Κόρινθο. Δίπλα μου, έχω την οικογένεια και τους φίλους μου, που πάντα στήριζαν τα όνειρα μου, χωρίς προθεσμίες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, όλους τους χορηγούς που στήριξαν για τους αγώνες στο εξωτερικό και θα βρίσκονται δίπλα μου και στους εγχώριους αγώνες στους οποίους θα λάβω μέρος.”

Εμείς απο μεριάς μας, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συμμετοχή της Μαριαλένας στο Dirt Games, απο όπου η ίδια θα μας μεταφέρει την εμπειρία της απο κάθε αγώνα και της ευχόμαστε να καταφέρει να συμμετάσχει σε κάποιο διεθνή θεσμό, στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά, με υγεία και πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός πίστας.