Μια Ελληνίδα στους κορυφαίους Συνηγόρους του Πελάτη της Volvo

Μια Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συνηγόρων του Πελάτη 2019, που ανακοίνωσε η Volvo Cars. Πρόκειται για την Ευτυχία Τζιάλα, Συνήγορο του Πελάτη στη Volvo Maxx Motors, που ανήκει στο δίκτυο των Επίσημων Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo στην Ελλάδα. 

Πρόκειται για μια σημαντικότατη διάκριση, καθώς στην τελική επιλογή συμμετείχαν οι καλύτεροι υποψήφιοι που εργάζονται στο παγκόσμιο δίκτυο διανομέων της Volvo και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ένα στέλεχος από την Ελλάδα βραβεύεται ανάμεσα στους κορυφαίους.


Η Ευτυχία Τζιάλα παρέλαβε το βραβείο της στην έκθεση της Volvo Maxx Motors στα Ιωάννινα. Η απονομή έγινε από τον Service Manager της Volvo Car Hellas, Μίλτο Χατζηχαραλάμπους.  


Ο πρωτοποριακός θεσμός του Συνηγόρου του Πελάτη είναι μια καινοτομία της Volvo που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, όπως προβλέπεται από τη στρατηγική της σουηδικής εταιρείας. 


Στο πλαίσιο του θεσμού, κάθε Επίσημος Διανομέας Volvo διαθέτει ένα Συνήγορο του Πελάτη, που αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη όλων των πελατών. Ο Συνήγορος του Πελάτη λαμβάνει σχετική πιστοποίηση, αφού εκπαιδευτεί ώστε να ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, επιλύοντας θέματα πελατών σε πρώιμο στάδιο. Είναι εξουσιοδοτημένος να παρεμβαίνει προσωπικά για την άμεση επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον πελάτη, να συντονίζει το προσωπικό του Επίσημου Διανομέα όσον αφορά την επικοινωνία με τον πελάτη και να εργάζεται ενεργά για τη βελτίωση της ικανοποίησής του.


Από την έναρξη της εφαρμογής του, ο θεσμός του Συνηγόρου του Πελάτη έχει αυξήσει τους δείκτες ικανοποίησης των πελατών της Volvo, ενώ έχει μειώσει σημαντικά τα προς επίλυση θέματα.