Θα φτάσουν το 1,5 εκατ. οι επισκέπτες της 1ης Digital Έκθεσης αυτοκινήτου;

“Ξέρω ότι στη ζωή θα υπάρχει αρρώστια, απόγνωση, απογοητεύσεις, πόνος καρδιάς- είναι δεδομένο. Αυτό που δεν είναι δεδομένο, είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να τα ξεπεράσεις όλα αυτά. Αν ψάξεις πολύ καλά, πάντα μπορείς να βρεις τη φωτεινή πλευρά”, είπε κάποτε η Αμερικανίδα ηθοποιός Rashida Jones. Και σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε και έχουν όλα τα παραπάνω, κάποιοι ψάχνουν καλά και βρίσκουν τη θετική πλευρά σε όλους τους τομείς. 

Ο κορωνοϊός, σκέφτηκαν κάποιοι, δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να απολαύσουμε μια έκθεση αυτοκινήτου. Και κάπως έτσι, “γεννήθηκε” η 1η Digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου. Η ιδέα που είχε η ομάδα του AutoΤρίτη για μια ψηφιακή έκθεση, φαίνεται πως άρεσε. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι περισσότερες από 900.000 επισκέψεις που έχει δεχθεί ως τώρα η έκθεση, με τους διοργανωτές να περιμένουν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο

Στους 7 τομείς και τα εκατοντάδες εκθέματα, το κοινό έχει πρόσβαση σε: 

– Όλα τα νέα και τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών! 

– Τις after sales υπηρεσίες της νέας εποχής!

– Τις καλύτερες προτάσεις από την αγορά των ελαστικών!

– Και ειδικούς τομείς , για προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου!

  

Στα πλαίσια της Έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, “Best Car 2021”! Επίσης, όλοι όσοι επισκεφθούν με 1 κλίκ την έκθεση, έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε 6 διαγωνισμούς με έπαθλο-δώρο 18 κορυφαία προιόντα από 6 επώνυμους δωροθέτες !

Στην έκθεση μπαίνεις κάνοντας κλικ εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Συντονιστική Γραμματεία Έκθεσης)

211 1085500