Το Vision 110 του 2021, διαθέσιμο και για κατόχους διπλώματος Α1

 


  Η Honda Motor Europe, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την προσθήκη του σημαντικά εξελιγμένου και αναβαθμισμένου Vision 110 στην γκάμα μοτοσυκλετών και scooter της για το 2021. 

 

  Από το 2012 που έφτασε στην Ευρώπη, το scooter πόλης της Honda πρόσφερε πάντα κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε συμφέρουσα τιμή. Για το 2021, το Vision 110 έχει επανασχεδιαστεί και χάρη στο τελευταίας γενιάς, εξελιγμένο πλαίσιο Smart Architecture Frame (eSAF), έχει χάσει 2 κιλά, ζυγίζοντας πλέον μόνο 100kg. Ο αναβαθμισμένος, αερόψυκτος κινητήρας Smart Power (eSP) είναι 5% πιο οικονομικός, διατηρώντας τη γνώριμη λειτουργία Idling Stop. Πέρα από την πρακτικότητα του μεγάλου χώρου κάτω από τη σέλα, το Vision 110 διαθέτει όργανα LCD και το σύστημα Smart Key της Honda.

 

  Το Vision 110 είναι το όγδοο μοντέλο της Honda στη μικρή κατηγορία A1 και το τελευταίο που αναβαθμίστηκε για το 2021. Η ζήτηση για μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες και scooter παραμένει υψηλή παρά τις προκλήσεις του 2020: οι πωλήσεις δικύκλων πόλης διατηρήθηκαν στα επίπεδα της προηγούμενης χρονιάς  μέχρι τον Σεπτέμβριο, και μάλιστα παρουσίασαν αύξηση 30% στο τρίμηνο από τον Ιούνιο και μετά.

 


  Η Honda, ως ο κορυφαίος κατασκευαστής μοτοσυκλετών και scooter στον κόσμο, προσφέρει εδώ και χρόνια μία πλούσια γκάμα μοτοσυκλετών για κατόχους άδειας οδήγησης Α1, διατηρώντας ποσοστό 21,2% της αγοράς δικύκλων για την πόλη στην Ευρώπη. Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή μέσα στο 2020, η γκάμα 125 κ.εκ. της Honda διαθέτει μοντέλα για όλα τα γούστα και στιλ αναβατών, από απλά μεταφορικά μέσα σε συμφέρουσα τιμή μέχρι ποθητές μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων. Ενώ η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της ταυτότητα και χαρακτήρα, κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η υψηλή απόδοση, η πρακτικότητα, η χαμηλή κατανάλωση, η ποιότητα κατασκευής και η απόλαυση στην οδήγηση.