Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Ford παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο

 


  Σε μία περίοδο στην οποία οι επιπτώσεις της πανδημίας συνεχίζουν να θέτουν αυστηρούς περιορισμούς στις καθημερινές μας μετακινήσεις, η Ford εξακολουθεί να έχει ως πρώτη της προτεραιότητα όχι μόνο την ασφάλεια των πελατών της, αλλά και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της στην Ελλάδα.

 

  Τα συνεργεία Ford παραμένουν ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλη την επικράτεια, καθώς για τη μετάβαση των πελατών σε αυτά δεν ισχύουν οι γνωστοί περιορισμοί που ανακοινώθηκαν για τον κωδικό 2 που ορίζουν μετακίνηση εντός οικείου δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι.

 

  Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να συντηρείτε το αυτοκίνητό σας με τον πιο ασφαλή τρόπο στο Επίσημο Δίκτυο Ford, εκμεταλλευόμενοι το Ford Care Code που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που στοχεύουν στην απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου, το Ford Care Code σας βοηθά να παραμείνετε ασφαλείς.

 


  Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford, βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς Επίσημο Έμπορο και ενημερωθείτε για όλα τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ford Care Code εδώ: https://www.ford.gr/useful-information/covid-19